030 - 288 52 51

IDEXX

Milk Pregnancy Test campagne
Strategie & Concept/ Creatie/ Online/ Planning & Productie

Melktest als ideale oplossing

Niet drachtige koeien kosten geld. Idexx ontwikkelde een innovatieve melktest. Voordelen voor de melkeehouders: minder ‘open koeien’, financieel voordeel. En vooral: makkelijk én minder stress voor de koe.

Vraag

Help ons om de melkveehouders in NL, Duitsland en Frankrijk te attenderen op de voordelen van onze melktest. En met het verzamelen van gegevens van geïnteresseerden melkveehouders die de test willen proberen/afnemen en dat nu nog niet doen.

Oplossing

Adepth ontwikkelde de content voor een nieuwe multi-mediale campagne gericht op melkveehouders en Labs/LKV/Conseil Elevage.

Door zowel een online (bannering, landingspagina en Google Adwords) als offline (diverse vakbladen, flyers) campagne in te zetten, zijn vele boeren op de hoogte gebracht van de voordelen om zwangerschap bij de koe te testen via melk. Boeren konden hun gegevens achterlaten voor het ontvangen van meer informatieen maakten zo kans op een mooie luchtfoto van hun eigen boerderij!

Meer weten over dit project?

Graag denken we ook met jou mee over een goede strategie & concept. Bel 030 – 288 52 51 en vraag naar Ankie of stuur een e-mail naar ankie@adepth.nl.

Meer werk bekijken?

Daag ons uit

We denken graag met je mee.

Contact opnemen