030 - 288 52 51

Durex

Etos semipermanente schaptray
Winkelvloer Communicatie/ Creatie/ Planning & Productie

Een andere draai aan schappresentatie

Het doel van Durex was duidelijk: zorg ervoor dat shoppers iets langer stil blijven staan in de winkel bij de producten van Durex. En inspireer consumenten om naast de noodzakelijke bescherming ook de nodige fun mee te nemen naar de slaapkamer.

Vraag

Zorg ervoor dat de shoppers langer stil blijven staan in de winkel bij de producten van Durex. Inspireer consumenten om naast de noodzakelijke bescherming ook de nodige fun mee te nemen naar de slaapkamer. Er bestaat nog altijd enige gêne omtrent het kopen van producten uit het ‘intiemschap’. De consument staat hier in de winkel het liefst zo kort mogelijk bij stil. Hierdoor missen ze de funproducten van Durex.

Oplossing

Adepth heeft een semipermanente schaptray ontwikkeld voor Etos. Door aan het rad te draaien kan de consument zich laten verrassen in beide categorieën; bescherming & fun. Leuk, laagdrempelig en bovendien draagt dit bij aan een uniekere merkbeleving voor de consument.

Meer weten over dit project?

Graag denken we ook met jou mee over een opvallende schappresentatie. Bel 030 – 288 52 51 en vraag naar Ankie of stuur een e-mail: ankie@adepth.nl.

Meer werk bekijken?

Daag ons uit

We denken graag met je mee.

Contact opnemen